Totale of gedeeltelijke badkamerrenovatie bij Tuerlinckx in Aarschot

De badkamer staat op gelijke hoogte van de slaapkamer als één van de belangrijkste ruimtes in uw woning. Meerdere malen per dag wordt er gebruik van gemaakt, een plekje waar u tot rust komt. Een goed uitgevoerde badkamerrenovatie in Aarschot door Vloerwerken Tuerlinckx kan dat rustgevoel versterken.

Comfort

Voor eeuwig en altijd gedaan met ouderwetse tegels, vochting muren en vettige douches. Vloerwerken Tuerlinckx voorziet uw badkamer weer van alle comfort. Een plek waar u elke keer met een goed gevoel binnenloopt en nog relaxter weer naar buiten.

De renovatiewerken beperken zich niet tot de installatie van een nieuw bad of douche:

  • Vloer chappen
  • Leidingen leggen
  • Vloerbekleding
  • Sanitaire instalatie

Maak een afspraak

Uw badkamer wordt elke dag intensief gebruikt. Dit is de hoofdreden waarom er alleen met duurzame materialen wordt gewerkt, zodoende dat de levensduur van uw badkamer is verzekerd. Vloerwerken Tuerlinckx gaat er prat op dat uw oude badkamer binnen de tien dagen wordt omgetoverd tot een spiksplinternieuwe.

Een gedeeltelijke of volledige badkamerrenovatie? In een straal van 30 kilometer rond Aarschot worden al uw werken gerealiseerd tegen een eerlijke prijs. Maak een afspraak en geef uw voorkeuren door.