Tuerlinckx, voor al uw vloerwerken in Aarschot

Na 25 jaar ervaring in de sector heeft Jeffrey Tuerlinckx zijn zoon ingewijd in de wereld van vloerwerken. Vandaag de dag zorgen vader en zoon voor kwalitatieve renovatie- en vloerwerken binnen een straal van dertig kilometer rond Aarschot. Met badkamerrenovaties als grootste specialiteit.

Renovatiewerken

Voor kleine als grote renovatiewerken aan woningen of appartementen, maar ook voor het plaatsen van bijbouw. Vader en zoon transformeren uw verouderd gebouw om tot een spiksplinternieuw geheel.

Vloerwerken

Wie met vloerwerken regio Aarschot in zijn hoofd zit, moet veel ruimer denken dan louter de betegeling van vloeren of muren. Ook terrassen, opritten en vloerverwarming.

Badkamerrenovatie

Voor eeuwig en altijd gedaan met ouderwetse tegels, vochting muren en vettige douches. Laat uw badkamer renoveren en geniet weer van alle comfort. Een plek waar u elke keer tot rust kan komen.

Contact

Voor alle renovatiewerken kan u te allen tijde een gratis offerte aanvragen bij Vloerwerken Tuerlinckx. U krijgt een gedetailleerd overzicht van de uit te voeren werken, met kosten en werktijd die daaraan verbonden zijn. Voor een afspraak neemt u best eventjes contact op.